CACH Fires Showroom

Besøg et af vores tre showrooms i Aalborg, København eller London, hvor vi har en lang række af vores produkter udstillet. Vores venlige og velvidende personale hjælper dig med at finde de perfekte pejse til din butik. Uanset om du leder efter elegante væghængte pejse, en hjørnemonterede pejse, eller en traditionel bordpejs, har vi noget for enhver smag.

Herudover vil vi give dig al den information, du har brug for, for at sikre dig, at du er klældt på til at få mest muligt ud af salget af vores biopejse, herunder installation og tips om drift og vedligeholdelse. Vi tilbyder et bredt udvalg af tilbehør, såsom dekoration, udstyr og pejseværktøj, for at fuldende den perfekte dekorative pejseopsætning. Besøg os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde de perfekte pejse til din butik.

Bliv en ekspert

Vi træner gerne nye forhandlere, når de besøger vores showrooms. Generelt set er biopejse meget nemme at betjene og vedligeholde. Derfor kan du på bare et kort besøg blive ekspert på området. På denne måde vil du være bedst klædt på til at håndtere fremtidige salg. Vi vil med glæde instruere dig i de bedstsælgende produkter på netop dit marked. Kontakt os allerede i dag for at få mere information.

SHOWROOMS


Aalborg Showroom

CACH Fires Aalborg

Gravsholtvej 15
9310 Vodskov
Denmark

Copenhagen Showroom

CACH Fires København

Valby Langgade 30
2500 Valby
Denmark

London Showroom

CACH Fires UK

53 Norman Road, Greenwich
SE10 9QF
London

Undgå køretur - book en online præsentation

Vi tilbyder online præsentationer af vores produktsortiment. Det er en hurtig og effektiv måde at komme igang med dit salg og sparer dig tid. Vores showroom indeholder et væld af mærker og modeller. Derfor kan vi hurtigt informere dig om de forskellige muligheder. Fælles for alle vores produkter er, at de er udarbejdet i et moderne og stilfuldt design og bringer hygge i dit hjem!

Vores stab af eksperter er klar til at tage hånd om dig på videomødet og guider dig igennem step for step. Vi bestræber os på at sikre, at du kan træffe en informeret beslutning om den rigtige pejs til dit hjem eller kontor. Vi har også en omfattende eftersalgsservice for at sikre, at din pejs forbliver i perfekt stand og fungerer effektivt gennem hele dens levetid.