Dropshipping

Dropshipping er en mulighed hos CACH Fires. Det er den perfekte løsning for virksomheder, som ikke ønsker at opbevare lager eller ønsker hurtige salg med mindre kapital. Vores biopejse er nogle af de mest efterspurgte produkter på markedet. De er lette at installere, økonomisk i brug og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover giver de en ren brændingsoplevelse uden giftstoffer, røg og sod. Vores biopejse kommer i et væld af forskellige former, størrelser og designs, så du kan få det perfekte look til dit rum. Desuden drives de af bæredygtigt bioethanol, hvilket gør dem til et miljøvenligt valg.

Vi tilbyder dropshipping-tjenester uden minimumsordrekrav og samtidig garanterer vi hurtig levering. Alt du skal gøre er at lægge en ordre, og så tager vi os af resten. Vores team sørger for, at dine kunder modtager produkter - helt uden de opdager, at pejsen sender fra vores lager.

Produkt feed - spar tid på integration!

Vi tilbyder et produktfeed, som indeholder de vigtigste specifikationer, kategorier, lagerstatus, billeder og så videre. Derfor kan du altid holde din side opdateret nemt og enkelt. Du kan læse mere om vores produktfeed her.

 

Blindshipping - vi sender med dig som afsender

 

Vi sender ordren således, at din virksomhed står noteret som afsender, så kunden ikke kan se, at ordren kommer fra CACH Fires. Vi bruger også generisk emballage og mærkning for at sikre, at kunden ikke ved, at vi er afsenderen. Det eneste du skal gøre er at give os din virksomheds- og kundeoplysninger, så klarer vi resten. På denne måde kan du tilbyde vores produkter til dine kunder, uden at kunderne ved, at pejsene kommer fra os.Du kan nemt indtaste alt, når du tjekker ud på vores hjemmeside og markerer muligheden for blindshipping.

Hvorfor dropshippe vores miljøvenlige pejse?

Når du leder efter en ren og effektiv måde at opvarme dit hjem eller kontor på, er vores biopejse den perfekte mulighed. Dine kunder behøver ikke at bekymre sig om installations- og vedligeholdelsesomkostningerne, da pejsene er meget nemme at installere og samtidig kræver minimal vedligeholdelse. Derudover er de drevet af miljøvenligt bioethanol-brændstof, hvilket gør dem til en miljøvenlig mulighed.

Med vores dropshipping-service kan du tilbyde vores produkter til dine kunder, uden at de ved, at de kommer fra os.Produkterne er hovedsageligt fremstillet i stålmateriale uden nogen elektrisk installation. Derfor er risikoen for reklamationer minimal, da produktet i sig selv ikke kan gå i stykker, medmindre det misligholdes. Desuden gør det brugervenlige design det nemt for enhver at installere og bruge produktet.

Overbevist? Bliv forhandler i dag!