Produkt feed

Vi tilbyder et produktfeed, som indeholder de vigtigste specifikationer til vores produkter såsom kategorier, lagerstatus, billeder og så videre. Det betyder, at du altid kan holde din side opdateret nemt og enkelt.Vores produktfeed giver dig alle de nødvendige data for at holde din hjemmeside opdateret.

Feedet indeholder nyttige oplysninger såsom højde, længde, dybde, vægt, type, lagerantal, billeder og mere. Dette gør det nemt at opdatere ændringer rettidigt og holde din side up-to-date. Med vores produktfeed kan du hurtigt opdatere din side med den mest præcise information, der er tilgængelig. Dette vil hjælpe dig med at opretholde det højeste niveau af nøjagtighed og integritet i din onlinebutik.

Fil formater

Vi har mulighed for at tilbyde vores produktfeeds i XML, CSV og json format. Alle formater er nemme at læse og bruge, hvilket gør det nemt at integrere feedet i dit eksisterende system. Desuden kan vores produktfeed bruges til at integrere med en række tredjepartsapplikationer. Derfor giver dig mulighed for at få mest muligt ud af dine data og holde din virksomhed kørende.Vi har også mulighed for at definere ønskede decimaltegn- og længder samt tusinde-separator efter ønske. Dette gør produktfeedstyring mere fleksibel og effektiv, hvilket giver mulighed for bedre organisering og lettere kategorisering.

Med denne funktion er det muligt nemt at skræddersy produktfeeds til hver enkelt kundes specifikke behov, hvilket sikrer, at data præsenteres på den mest effektive måde for såvel CACH Fires som din virksomhed.Produktfeedfunktionen giver også mulighed for tilpasset indholdet i vores produkt feed. Dette er ekstremt nyttigt for at give kunderne et omfattende kig på produktdataene og sikre, at de har alle de oplysninger, de har brug for i forbindelse med at træffe en velovervejet købsbeslutning. Med vores funktion kan produktdata præsenteres i et velorganiseret og letforståeligt format, så kunderne hurtigt kan finde det rigtige produkt.

Sprog, valuta, moms - vælg efter dine præferencer

Vi har mulighed for at tilpasse vores produktfeed i en vis grad. Det betyder eksempelvis, du kan vælge sprog, valuta og momszone, hvis du opererer på forskellige markeder. Derfor kan vi tilpasse vores produktfeed, så det passer til din webshop.

Produktfeeds er en vigtig del af enhver e-handelsvirksomhed, da det giver kunderne mulighed for at se alle de tilgængelige produkter fra et bestemt websted på ét sted. Det hjælper kunder med hurtigt at filtrere fra og finde de produkter, de har brug for, hvilket resulterer i en simpel og problemfri shoppingoplevelse. At have et velholdt og opdateret produktfeed giver kunderne adgang til de nyeste produkter og information om dem.